We stellen je graag voor aan Nobaniq!

Lees hieronder alles over onze rebranding en hoe we jou nóg beter van dienst kunnen zijn.

Garden Depot wordt Nobaniq!

Wellicht is het jou niet ontgaan en heb je tijdens het surfen naar onze website ontdekt dat je op Nobaniq kwam in plaats van het vertrouwde en welgekende Garden Depot. Sta ons toe om met heel veel plezier te laten weten dat we zijn veranderd van naam. Daar hoort natuurlijk ook een gloednieuw logo bij én een vernieuwde visie voor ons bedrijf. In deze bloglichten we deze beslissing graag verder toe.

Waarom?

We zijn Garden Depot gestart met een duidelijke missie:  Voor jou een droom buitenleven creëren om samen met familie en vrienden te genieten. Hier geloven we nog steeds in. Garden Depot, de naam die verwees naar Tuin Depot. Een plek waar je hoogstaande constructies en producten kan verkrijgen om jouw droom buitenleven te kunnen realiseren. Omdat we geen Depot hebben maar een Showroom met prachtige constructies, hebben we onszelf de vraag gesteld of deze naam nog wel representatief was. Na lang nadenken kwamen we tot de conclusie dat we hier toch enige verandering in dienden te brengen.

En zo kwam Nobaniq tot leven. Met Nobaniq willen we klasse, hoogstaande producten, expertise en luxe uitstralen. Daarnaast hebben we onze producten gamma flink uitgebreid om het jou als klant makkelijker te maken jouwdroom buitenleven te finaliseren. Van kwalitatieve overkappingen tot buitenkeukens, tuinmeubels en terrasverwarmers. Je kan het vanaf nu allemaal vinden bij ons!

Maxxmora outdoor meubilair
Maxxmora outdoor meubilair

Vanwaar komt Nobaniq?

Nobaniq is de luxueuze optelsom van ‘Nobe & Co.’ en ‘botanique’. ‘Nobe & Co.’ verwijst naar onze zaakvoerder, ‘botanique’ is natuurlijk ons nichedomein pur sang! Wij ademen outdoor in al haar facetten en zijn on top of things in de sector. Het open ‘infinity’ teken tussen de ‘o’ ende ‘b’ staat voor onze klantenrelaties met effect en ontzorging op lange termijn. Eén mooi centerpiece of een exclusieve totaaloplossing? Sterke standaarduitvoeringen of fantastisch maatwerk? Wij voeren vragen niet blindelings uit, maar luisteren oprecht en adviseren met tomeloze passie en professionaliteit naar een mooi resultaat. Fier op ons logo dat onze focus zo mooi verpakt!

Wat kan je bestellen bij ons?

Voorlopig bieden we kwalitatieve lamellen overkappingen, vouwdak overkappingen, pergola’s, outdoor meubilair, terrasverwarmers, wandsystemen en zonwering aan. We zijn momenteel ook druk in het weer om deze collectie verder uit te breiden met o.a. buitenkeukens. Op deze manier heb jij als klant 1 aanspreekpunt voor al jouw outdoor benodigdheden.

Bromic terrasverwarmers

Waarvoor willen we staan naar de toekomst toe?

Bij ons staat beleving centraal. Om zowel toffe gezinnen als ambitieuze horeca zaken op zo’n deugddoend gevoel in hun buitenruimte te trakteren, hanteren we een service van start tot stop. Wij zijn geenverkooppunt, wel een compagnon de route die alle to-do’s uit handen neemt. Van eerste idee, tot piekfijne plaatsing. Wij doen het voor allemaal voor jou.

Wat betekent dit voor reeds opgeleverde projecten?

Helemaal niets! We zijn enkel veranderd van naam & logo, maar onze algekende klantenservice & expertise blijft hetzelfde. Sterker nog, deze is ook verbeterd. En dus wil dat zeggen dat als je bij ons in het verleden een constructie/product hebt aangekocht, je uiteraard ook altijd bij ons terecht kan voor vragen of opmerkingen.

Sundaze pergola

Wil je meer lezen over ons verhaal? Op volgende pagina kan je nog meer uitleg vinden hierover.

Tot slot willen we iedereen bedanken die hieraan heeft meegewerkt en kijken we vol zin & goede moed naar de toekomst.

Laat gerust weten wat je van onze rebranding vindt en of het jou al was opgevallen? We zijn altijd benieuwd naar jullie reacties!